0geE Administrator
Broj poruka : 660 Godina : 30 Lokacija : Republika Srpska Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 22.04.2008
| Naslov: Kako se kaze u svetu,a kako u Bosni Ned Maj 04, 2008 8:52 am | |
| [size=18]Kako se kaze u swetu,a kako u Bosni[/size
U svijetu se kaže "Dragi kolega, dugo se nismo vidjeli." U Bosni se kaže "Šta ima, pička ti materina!"
U svijetu se kaže "Gospodin je vrlo obrazovan." U Bosni se kaže "On je peder."
U svijetu se kaže "Oprostite, ali malo sam Vas duže čekao." U Bosni se kaže "Pa gdje si ti, jebo te."
U svijetu se kaže "Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora." U Bosni se kaže "Jebem te ćorava!"
U svijetu se kaže "Mora da se šalite." U Bosni se kaže "Sereš"
U svijetu se kaže "Informacija koju imate ne odgovara činjeničnom stanju." U Bosni se kaže "Jedeš govna."
U svijetu se kaže "Prijatno." U Bosni se kaže "Diši malo."
U svijetu se kaže "Vaša tajnica je vrlo simpatična." U Bosni se kaže "Jel, jebeš li to?"
U svijetu se kaže "Koju funkciju gospodin ima u firmi?" U Bosni se kaže "Koji je on kurac?"
U svijetu se kaže "Trenutno nismo zainteresirani za reklamu." U Bosni se kaže "Koji će mi kurac reklama?"
U svijetu se kaže "Smatram da njegovo mišljenje ne treba uvažiti." U Bosni se kaže "'Ko ga jebe!"
U svijetu se kaže "Ovaj projekt je lako ostvarljiv." U Bosni se kaže "To je pickin dim"
U svijetu se kaže "Nismo u mogućnosti da vam damo robu uz odgodu plaćanja." U Bosni se kaže "Dam ti kurac na odgođeno."
U svijetu se kaže "Taj zakon ne treba uvažavati." U Bosni se kaže "Jeb'o zakon!"
U svijetu se kaže "On nema mnogo utjecaja." U Bosni se kaže "Može mi ga popušiti."
U svijetu se kaže "Hvala." U Bosni se kaže - (taj izraz ne postoji u riječniku)"
U svijetu se kaže "Oprostite." U Bosni se kaže "Jebi ga"
U svijetu se kaže "Neću." U Bosni se kaže "'Oću kurac."
U svijetu se kaže "Zašto odbijate daljnju suradnju?" U Bosni se kaže "Koji ti je kurac?"
U svijetu se kaže "Ne bih se složio s Vama." U Bosni se kaže "Jeb'o ti tu priču."
U svijetu se kaže “Hoćeš se udat za mene?” U Bosni se kaže “Jebo te, hoš samnom u krevet?”
U svijetu se kaže "Zgrada je napravljena od lošeg materijala, prijeti joj opasnost od rušenja" U Bosni se kaže"Prneš a ono se sruši"
P.S. izwinjawam se zbog mnogo vulgarnih rijeci | |
|
e[X]Treme Administrator
Broj poruka : 447 Godina : 29 Lokacija : Bijeljina Reputation : 3 Points : 3 Datum upisa : 23.04.2008
| Naslov: Re: Kako se kaze u svetu,a kako u Bosni Ned Maj 04, 2008 11:22 am | |
| xa xa xa crko sam od smjeha | |
|
Tanja Napredni Pocetnik
Broj poruka : 99 Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 23.04.2008
| Naslov: Re: Kako se kaze u svetu,a kako u Bosni Pon Maj 05, 2008 1:08 pm | |
| xe xe exee e xe smeh do suza! | |
|
Kristijan_ Administrator
Broj poruka : 569 Godina : 31 Lokacija : Bijeljina LoL : lol Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 22.04.2008
| Naslov: Re: Kako se kaze u svetu,a kako u Bosni Pet Maj 09, 2008 5:19 am | |
| Cuo sam za ovo davno ali kad god cujes mozes se smijati xaxa | |
|
dingospo.necez Pocetnik
Broj poruka : 25 Godina : 32 Lokacija : Beograd Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 23.07.2008
| Naslov: Re: Kako se kaze u svetu,a kako u Bosni Uto Sep 02, 2008 2:46 pm | |
| hahah ekstra je,a i vecinom tacno.. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako se kaze u svetu,a kako u Bosni | |
| |
|