e[X]Treme Administrator
Broj poruka : 447 Godina : 29 Lokacija : Bijeljina Reputation : 3 Points : 3 Datum upisa : 23.04.2008
| Naslov: Ronaldo:"Najgori trenutak u životu" Čet Maj 22, 2008 8:35 am | |
| Vezni igrač Mančester Junajteda i jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo je, nakon meča finala Lige šampiona u sredu u Moskvi, koju je Junajted dobio na penale protiv Čelsija, izjavio da mu je trenutak kada je promašio penal bio najgori u životu, ali da je srećan što se sve završilo dobro po klub. Nakon njegovog promašaja, posle preciznog Gigsa, penal za Čelsi je promašio i kapiten Džon Teri, nakon čega je pri 6. penalu bio precizan Anderson, da bi Anelka promašio za konačnu pobedu Junajteda. "Ne znam šta da kažem uopšte, mislio sam da ćemo izgubiti kada sam promašio onaj penal. Mislio sam da će ovo biti najgori dan u mom životu, ali momci su nastavili da veruju, i pobedili smo uprkos mom promašaju. Toliko sam ponosan na njih. Penali su čista lutrija. Mislim da smo zaslužili ovu titulu nakon svega što smo uradili", izjavio je Ronaldo, kojem je Petr Čeh odbranio penal, nakon što je oklevao da šutira. "Sada je ovo najsrećniji dan u mom životu", odahnuo je Portugalac pre nego što je za novinare potvrdio da ostaje u redovima šampiona Engleske i Evrope. Ronaldo, koji je osvajač Zlatne kopačke za 2008. godinu, ove sezone je postigao čak 42 gola za Junajted u svim takmičenjima, od toga sedam u Ligi šampiona. | |
|
Kristijan_ Administrator
Broj poruka : 569 Godina : 30 Lokacija : Bijeljina LoL : lol Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 22.04.2008
| Naslov: Re: Ronaldo:"Najgori trenutak u životu" Čet Maj 22, 2008 10:01 am | |
| Svaka cast njemu bez obzira na promasen penal on ih je do penala doveo ...tako sto je dao gol a i u proslim utakmicama ... ma on je zakon! | |
|
0geE Administrator
Broj poruka : 660 Godina : 30 Lokacija : Republika Srpska Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 22.04.2008
| Naslov: Re: Ronaldo:"Najgori trenutak u životu" Čet Maj 22, 2008 11:29 am | |
| ma najvaznije je da su oni osovjili sad mi je srce ko RUSIJA! | |
|
Kristijan_ Administrator
Broj poruka : 569 Godina : 30 Lokacija : Bijeljina LoL : lol Reputation : 0 Points : 0 Datum upisa : 22.04.2008
| |
e[X]Treme Administrator
Broj poruka : 447 Godina : 29 Lokacija : Bijeljina Reputation : 3 Points : 3 Datum upisa : 23.04.2008
| Naslov: Re: Ronaldo:"Najgori trenutak u životu" Čet Maj 22, 2008 2:32 pm | |
| svaka cast bez obzira na penal al u zadnje vreme nesto masa penale | |
|
Kristijan_ Administrator
| Naslov: Re: Ronaldo:"Najgori trenutak u životu" Čet Maj 22, 2008 3:36 pm | |
| Da i mnogo izvodi kad ih Suta.. neznam sta mu je to mu je slaba tacka.. : ))) | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Ronaldo:"Najgori trenutak u životu" | |
| |
|